Sponsored by -

A kiállítás-megnyitó pillanatképei
The snapshots of the gambit of exhibitons

 
Nagyon megtisztelő számunkra, hogy kiállításunk felkeltette a Rákosligeten lakó Ács József, szobrász- és éremművész érdeklődését is, aki felajánlotta, hogy a megnyitón készült képeit a weblap rendelkezésére bocsájtja.
Köszönjük képeit!

A kiállítás ötletgazdája és szervezője, Raffay Gábor a Diadal Úti Általános Iskola igazgatóhelyettese.

 

A kiállítás szakmai vezetője: Breitkopfné Losovy Beáta a Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Képzőművészeti Tagozatának Budapest Díjas vezetőtanára. A kiállítás szakmai értékelését Sipos Endre festőművész, a zsűri elnöke adta.

A kiállítás vendégei: Horváth Tamás, Fohsz Tivadar és Dr Dombóvári Antal a XVII. kerület Önkormányzatának alpolgármesterei, valamint Olejnik Ilona, a Diadal Úti Általános Iskola igazgatója (balról jobbra)

 

A kiállítás vendéglátója, Átányi Ajtony úr, az ÁRKÁD Bevásárlóközpont igazgatója.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   

 
 

A rendezvényen fellépett a Bartók Béla Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Ifjúsági Jazz Együttese.

 

 A megnyitót megtisztelte jelenlétével a pályázó szlovák diákok szülővárosának, Sahy, Ipolyságnak polgármestere, Lőwy János úr valamit a kulturális és oktatási osztály vezetője Dr Kolev Adrienn asszony (balra elöl), a pályázaton résztvevő szlovák iskola igazgatója Rédli János úr, a felkészítő kollégák, Czibulya Lívia és Németh Géza is.Breitkopf György építész (jobbra) az épített értékek megjelenítéséért különdíjat ajánlott fel.